• Halate din gama Disney
  • Pachet promotional Autoclav clas
  • Defibrilator defibtech AED
  • Tie cate reduceri iti incap in v
  • asdasd

Defibrilator defibtech AED

2200 EUR
TVA inclus
stoc limitat
SPECIFICATII

Defibtech AED original include toate caracteristicile critice ale misiunii necesare pentru a oferi cel mai avansat tratament pentru stop cardiac brusc. Este atât de simplu și de neîngrijit să folosești faptul că și personalul non-medical poate salva viața în mod eficient.
Simplu de utilizat

Simplu, clar și simplu: există numai două butoane pe unitate, un buton verde pentru a porni aparatul și unul roșu pentru a șoca pacientul, dacă este necesar. Lifeline AED: simplă și intuitivă.
Vizionați o demonstrație
Eliminați vocalele

Salvarea de vieți, în timp ce răsplătirea, poate fi stresantă. O voce calmă îl conduce pe utilizator prin salvare, în mod clar și concis, în care fiecare instrucțiune este prezentată, câte unul câte unul. Luminile de progres strălucitoare luminate oferă indicații vizuale clare pentru a întări instrucțiunile vocale.
Baterie lungă de viață

Două baterii cu durată lungă de viață sunt disponibile: o baterie de 5 ani care va livra 125 de șocuri sau va funcționa continuu timp de 8 ore sau o baterie de 7 ani, unică în industrie, care va produce 300 de șocuri sau va lucra continuu timp de 16 ore.